torstai 17. syyskuuta 2015

Kulttuuririkkaita päiviä, road trip Mornington Peninsulaan ja ravintola-illallisia

Tuntui siltä, että kuukaudet Australiassa riensi tosi nopeasti. Viihdyin töissä hyvin, vaikka lastenhoitajantyö ei ihan omaa alaani ole. Olen saanut huomata miten kokonaisvaltaista lasten hoitaminen on ja miten paljon energiaa se vie. Koko ajan pitää olla tarkkana kuin haukka ja päivän loputtua olen ollut aika väsynyt :D On ollut erittäin mielenkiintoista ja silmiä-avaavaa nähdä erilaisia kasvatustapoja, koska itsehän sitä vain parhaiten muistaa, millä tavalla sitä itse on kasvatettu.
 
Se, että olen saanut olla osa entuudestaan vieraan perheen arkea on ollut tosi antoisaa. Heti ensimmäisestä päivästä lähtien Inari (perheen äiti) sanoi minulle, että he toivoivat minun olevan enemmän kuin perheenjäsen, eikä pelkkä lastenhoitaja. Vähän niin kuin sisko pienelle tyttärelleen. On ollut mahtavaa elää niin elävän, luovan ja taiteellisen perheen ympärillä. Itse kun en tule taiteellisesta perheestä, taikka ylipäätänsä tunne olevani hirveän taiteellinen tai luova, niin on ollut erityisen mielenkiintoista seurata sivusta kaikkia työprojekteja ja näyttelyihin valmistautumisia. Kaikki tämä, on ollut niin uutta minulle, että välillä olen kyllä ihmetellyt, mistä tämä perhe saa kaikki ideansa ja vielä sen päälle keksivät välineitä lähteä työstämään niitä? :D

En voisi olla kiitollisempi siitä, että matkamme aikana olemme saaneet tutustua niin mahtaviin ja erilaisiin ihmisiin, mikä vaan on rikastuttanut tätä meidän maailmanympärimatkaa.

 <3

Päätimme taas tehdä kuvasarjan menoistamme ja tekemisistämme Melbournessa. Alla kuvia talviselta kesäkuulta ja heinäkuulta.

Tiistai 26.6.15

Inari kutsui meidät hänen ja kahden kollegansa näyttelyyn.





Keskiviikko 1.7.15

Aloitimme Simon kanssa kymmenen luennon verkkovalmennus valokuvauskurssin.
Kävimme Queen Victoria Marketin night marketissa. Paikalla oli aina ihan älyttömästi ihmisiä, joten emme jaksaneet käydä siellä kun pari kertaa.
Paras kahvila <3

Perjantai 3.7.15 

Aamiaisella Tiian ja Sandran kanssa
Kävimme Simon kanssa syömässä kahdeksan ruokalajin menun kreikkalaisessa ravintolassa. Ikinä ei ole ollut niin ähky illallisen jälkeen!

Sunnuntai 5.7.15

Kävimme Simon kanssa Melbournen eläintarhassa. Itse olen varmasti käynyt siellä yli kymmenen kertaa hoitotyttöni kanssa :D





Kaksi vompattia
Pienet pingviinit <3

Queen Victoria Market illalla (kaikki kojut olivat suljettu)


Perjantai 10.7.15 

 Neljän ruokalajin päivällisellä kotikadullamme sijaitsevassa karibialaisessa ravintolassa. Olemme käyneet siellä pari kertaa syömässä ja ruoka on joka kerta ollut tosi hyvää.
 


Sunnuntai 19.7.15

Carlton Gardens

Royal Exibition Buildingissä oli Indie-taide ja designmarkkinat


Melbourne Museum












Sunnuntai 26.7.15

Kävimme Nooran ja Sannin kanssa autolla Mornington Peninsulassa. Mornington Peninsulassa sijaitsee Victorian osavaltion ensimmäiset luonnolliset kuumat lähteet sekä spa-keskus. Kuumat lähteet ovat vain 90 minuutin päässä Melbournesta. Vietimme puolet päivästä rentoutuen ulkona sijaitsevissa kuumissa lähteissä. Alue on erittäin luonnonkaunis ja matkalla voi vaikka poiketa viinitarhassa.




Matkalla kotiin ajoimme Frankstonin läpi. Merimaisema oli ihan mielettomän kaunis siellä.



Lopuksi vielä muutama ruokakuva

Kävimme Simon kanssa kotikadullamme sijaitsevassa australialaisessa kahvilassa lounaalla ja kahvilla. Maistoin mm. kenguruhampurilaista! Juomaksi tietenkin Chai Lattea.

 Simon sitruunaruoho-minttutee

Aamiaisella taas Tiian ja Sandran kanssa
Vietnamilainen Pho-keitto. Ihan super hyvää!
Korealaista ruokaa <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti