keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Työkuulumisia ja ravintolapäivä

Nyt on selviydytty ensimmäisistä yövuoroista ja ainut vapaapäivä vietetty, ennen kun huomenna taas pitäisi palata töihin. Onneksi iltavuoroon kuitenkin. Perehdytykseni loppui myös samalla kun yövuorot alkoivat. Hieman jännitti kyllä miten tulen pärjäämään, mutta ihan hyvin sujui. Yövuorot ovat tosi vaihtelevia. Välillä on tosi rauhallista, toisinaan uusia potilaita tulee jatkuvasti ja on kova kiire.
 
Olen siis töissä niin sanotulla vastaanotto-osastolla, mikä on jaettu ensihoito- ja tarkkailuyksikköön. Itse olen tällä hetkellä tarkkailuyksikössä töissä, suurin osa kaikista uusista työntekijöistä aloittavat täällä ennen kun siirtyvät ensihoitoyksikköön. Työssä pääsee kohtaamaan erittäin laajasti erilaisia potilasryhmiä, kädentaitoja saa harjoittaa päivittäin, eikä mikään päivä ole samanlainen. On siis erittäin monipuolinen työ. Olen viihtynyt tosi hyvin töissä, vaikka välillä on ollut vaikeaa uusien asioiden kanssa.
 
Tänään oli ainoa vapaapäivä. Päätimme eilen vähän hemmotella itseämme ja ostimme diilin Let's deal:sta, mistä saa ostaa erilaisia diilejä ympäri Norjaa. Ostimme sieltä ravintolalahjakortin Cafe' de Midoon, kahdelle henkilölle, yli puoleen hintaan( noin 36€:lla). Halpaa kun ajattelee, että diili sisälsi alku-, pää- ja jälkiruuat. Ruokakin oli ihan hyvää, varsinkin alkuruoka.
 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti